LR Redovisning Revision Mora AB

Dalarnas län

Information

556768-3403 är organisationsnummer för bolaget LR Redovisning Revision Mora AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LR Redovisning Revision Mora AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Mora som är den kommunen som LR Redovisning Revision Mora AB finns i.

LR Redovisning Revision Mora AB har varit registrerat sedan 2008-10-29 och det finns flera bolag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-11-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för LR Redovisning Revision Mora AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-11-06.

LR Redovisning Revision Mora AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Mora som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för LR Redovisning Revision Mora AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Björkqvist Eriksson, Eva Marie -Boggby, Kjell Åke

Vill ni komma i kontakt med LR Redovisning Revision Mora AB så kan ni göra det på telefon genom 0250-39150 eller genom brev på följande adress:
Tingsnäsv. 23, 792 32, Mora

Föremålet för bolagets verksamhet är redovisning, revision, ekonomisk rådgivning och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med LR Redovisning Revision Mora AB och det är Boggby, Kjell Åke som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Björkqvist Eriksson, Eva Marie som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Borgert Isaks, Lisa Maria Victoria som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Leksell, Karin Majvor som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Eva Elisabet som är född 1963 och har titeln Revisor, Karlsson, Jan Östen som är född 1952 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor,