Dala Dekor Reklamproduktion AB

Dalarnas län

Information

I Dalarnas län så finns Dala Dekor Reklamproduktion AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Mora här finns det många olika Aktiebolag. Dala Dekor Reklamproduktion AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Dalarnas län. Mora jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Dalarnas län gör att företag trivs där.

Dala Dekor Reklamproduktion AB är momsregistrerat sedan2007-11-08 och har organisationsnummer 556731-8042.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0250-10890 alternativt besöka eller skicka post till Dala Dekor Reklamproduktion AB på följande adress Örjasv. 15, 792 36, Mora.

Dala Dekor Reklamproduktion AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-11-08.

I Dala Dekor Reklamproduktion AB så sitter följande personer i styrelsen: , Johansson, Lars Patrik som är född 1972 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget sall bedriva försäljning och tillverkning av skyltar, dekaler, dekor och annan reklamexponering för företag och anläggningar samt därmed förenlig verksamhet.