Djurmagazinet i Mora AB

Dalarnas län

Information

Djurmagazinet i Mora AB är ett av många bolag som finns i Mora. Det är nämligen den kommunen som Djurmagazinet i Mora AB finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Djurmagazinet i Mora AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-06-29.

Djurmagazinet i Mora AB som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 2006-06-09. Men sedan 2006-06-29 så har Djurmagazinet i Mora AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Skålmyrsv. 35, 792 50, Mora. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Djurmagazinet i Mora AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0250-71888.

Mora arbetar för att bolag som Djurmagazinet i Mora AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Djurmagazinet i Mora AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Dalarnas län.

Bolaget skall idka zoologisk handel, skomakeri, nyckeltillverkning och cykelreperationer. Bolaget skall vidare bedriva detaljhandel med bensin och biltillbehör, bedriva bygg- och snickeriverksamhet, importera zoologiska tillbehör samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Djurmagazinet i Mora AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Djurmagazinet i Mora AB och det är följande personer, Torslund, Lars Jonny som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Torslund, Karl Fredrik som är född 1976 och har titeln Suppleant, Gilljam, Jan Patrik som är född 1970 och har titeln Revisor, Mora Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Djurmagazinet i Mora AB är 556705-3540.