Sahlsa reklam och event AB

Dalarnas län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Mora och Sahlsa reklam och event AB är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många bolag där och Sahlsa reklam och event AB är ett av dem. Statusen för Sahlsa reklam och event AB är att Bolaget är aktivt.

Sahlsa reklam och event AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-05-23. Det finns flera olika bolag i Dalarnas län som är ett stort län. Mora där bolaget finns i jobbar för att bolag som Sahlsa reklam och event AB ska trivas.

Sahlsa reklam och event AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01. I Mora så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva reklam-, marknads- och eventverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sahlsa reklam och event AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01.

Idag är Sahlsa reklam och event AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Mora.

Vill man komma i kontakt med Sahlsa reklam och event AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0250-17525.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Sahlsa reklam och event AB är Sahlander, Lars Jonas som är född 1972 och har titeln VD, Sahlander, Lars Jonas som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Yngvesson, Åsa Kristina som är född 1976 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Karlsson, Niklas Emanuel som är född 1980 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Sahlsa reklam och event AB har 556680-9850 som sitt organisationsnummer.