Cavibe AB

Dalarnas län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Mora och Cavibe AB är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många bolag där och Cavibe AB är ett av dem. Statusen för Cavibe AB är att Bolaget är aktivt.

Cavibe AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-10-05. Det finns flera olika bolag i Dalarnas län som är ett stort län. Mora där bolaget finns i jobbar för att bolag som Cavibe AB ska trivas.

Cavibe AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-02-17. I Mora så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva frisörverksamhet, konsultverksamhet inom affärsutveckling, racingverksamhet och reklamförsäljning samt därmed förenliga verksamheter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Cavibe AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-02-17.

Idag är Cavibe AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Mora.

Vill man komma i kontakt med Cavibe AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8626256.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Cavibe AB är Bengtsson, Difs Lotta Birgitta J som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Pierre Håkan som är född 1965 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Hvittfeldt, Per Anders som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Cavibe AB har 556667-6044 som sitt organisationsnummer.