Köpmannen i Mora AB

Dalarnas län

Information

Köpmannen i Mora AB är ett bolag som finns i Mora. I Köpmannen i Mora AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Syrén, Claes Henrik som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Syrén, Jöns Stina Ingrid Maria som är född 1961 och har titeln Suppleant, Stohr, Sune Christer som är född 1950 och har titeln Revisor, Revisorn Christer Stohr som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Köpmannen i Mora AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Köpmannen i Mora AB på telefon 0250-10328.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror inom ICA-verksamheten i Sverige och annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Köpmannen i Mora AB av bolagstypen Aktiebolag.

Köpmannen i Mora AB är ett av många bolag som finns i Dalarnas län och Mora arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Köpmannen i Mora AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-03-25 och Köpmannen i Mora AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-04-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Köpmannen i Mora AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Köpmannen i Mora AB har 556654-5165 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Dalarnas län.