Mafi International AB

Dalarnas län

Information

Mafi International AB är ett bolag som finns i Mora. I Mafi International AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bengtsson, Pierre Håkan som är född 1965 och har titeln VD, Hohenthal, Mica Johannes Bogislaus som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Pierre Håkan som är född 1965 och har titeln Suppleant, Hvittfeldt, Per Anders som är född 1971 och har titeln Revisor, Blumenberg, Leif Olov som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Mafi International AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Mafi International AB på telefon 0250-38160.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet avseende fästteknik för antenner inom området för radio, data och mobilnät. Bedriva handelsrörelse inom beklädnadsbranschen samt bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Mafi International AB av bolagstypen Aktiebolag.

Mafi International AB är ett av många bolag som finns i Dalarnas län och Mora arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Mafi International AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-04-29 och Mafi International AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-04-29.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mafi International AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Mafi International AB har 556634-7646 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Dalarnas län.