Sven Thorildsson Åkeri AB

Dalarnas län

Information

Sven Thorildsson Åkeri AB hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Mora som är den kommunen där Sven Thorildsson Åkeri AB finns. I Mora så finns det många olika Aktiebolag och i Dalarnas län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sven Thorildsson Åkeri AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Sven Thorildsson Åkeri AB har haft sedan 2004-11-18. Sven Thorildsson Åkeri AB har funnits sedan och 2002-08-22 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Sven Thorildsson Åkeri AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Dössandersv. 6, 792 36, Mora men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0250-14743.

Mora arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler företag.

Idag är Sven Thorildsson Åkeri AB Privat, ej börsnoterat.

Sven Thorildsson Åkeri AB har idag 556594-1050 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Sven Thorildsson Åkeri AB

Bolaget skall bedriva landsvägsbundna transporter samt därmed förenlig verksamhet.

I Sven Thorildsson Åkeri AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Thorildsson, Sven Ingvar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Gubb Karin Anne-Marie som är född 1948 och har titeln Suppleant, Gilljam, Jan Patrik som är född 1970 och har titeln Revisor, Mora Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .