Haaga Häst AB

Dalarnas län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Mora och Haaga Häst AB är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Haaga Häst AB är ett av dem. Statusen för Haaga Häst AB är att Bolaget är aktivt.

Haaga Häst AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-03-14. Det finns flera olika verksamheter i Dalarnas län som är ett stort län. Mora där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Haaga Häst AB ska trivas.

Haaga Häst AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-03-27. I Mora så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva utbildning, träning och försäljning inom ridsport samt förmedling av hästar samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Haaga Häst AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-11-06.

Idag är Haaga Häst AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Mora.

Vill man komma i kontakt med Haaga Häst AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3721463.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Haaga Häst AB är Haaga, Sofie Louise som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Haaga, Jan Torbjörn som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Haaga, Åsa Ingalill som är född 1950 och har titeln Suppleant, Berglund, Erik Arne Henry som är född 1955 och har titeln Revisor, Mora Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Haaga Häst AB har 556586-5499 som sitt organisationsnummer.