Ulf Svensson Skog AB

Dalarnas län

Information

I Mora finns det ett Aktiebolag som heter Ulf Svensson Skog AB. Det finns flera företag som liknar Ulf Svensson Skog AB i Dalarnas län. Mora är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1999-09-07 så har Ulf Svensson Skog AB varit registrerat. Idag är Ulf Svensson Skog AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Mora.

Vill man komma i kontakt med Ulf Svensson Skog AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Ulf Svensson Skog AB så kan ni göra det på 054-579154.

Bolaget skall inom skogsbranschen bedriva långsiktig fastighetsförvaltning, ekonomi- och skatterådgivning samt inköp och försäljning av skog, fastighetsmäkleri, utbildning och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Sigvant, Mats Robert som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Gustav Mattias som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Björn Gustav som är född 1970 och har titeln Suppleant, Adolfsson, Bengt Dick Ulrich som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Ulf Svensson Skog AB har 556575-3448 som sitt organisationsnummer.