Marab, Mora Automation & Robotteknik AB

Dalarnas län

Information

Marab, Mora Automation & Robotteknik AB är ett av många verksamheter som finns i Mora. Det är nämligen den kommunen som Marab, Mora Automation & Robotteknik AB finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Marab, Mora Automation & Robotteknik AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1999-01-01.

Marab, Mora Automation & Robotteknik AB som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 1999-05-07. Men sedan 1999-01-01 så har Marab, Mora Automation & Robotteknik AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Landsv. 94, 792 95, Mora. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Marab, Mora Automation & Robotteknik AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0250-18660.

Mora arbetar för att verksamheter som Marab, Mora Automation & Robotteknik AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Marab, Mora Automation & Robotteknik AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Dalarnas län.

Bolaget skall bedriva konsultationer och maskintillverkning avseende automatiserings- och robotiseringsteknik för tillverkningsindustrin samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Marab, Mora Automation & Robotteknik AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Marab, Mora Automation & Robotteknik AB och det är följande personer, Bastman, Sten Gustav Ivar som är född 1958 och har titeln VD, Bastman, Sten Gustav Ivar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Jan Mikael som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Lars Evert som är född 1956 och har titeln Suppleant, Berglund, Erik Arne Henry som är född 1955 och har titeln Revisor, Mora Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Marab, Mora Automation & Robotteknik AB är 556570-0100.