Dala Hushållsservice AB

Dalarnas län

Information

I Dalarnas län så finns Dala Hushållsservice AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Mora här finns det många olika Aktiebolag. Dala Hushållsservice AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Dalarnas län. Mora jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Dalarnas län gör att företag trivs där.

Dala Hushållsservice AB är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556520-6041.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0250-16140 alternativt besöka eller skicka post till Dala Hushållsservice AB på följande adress Gopshus Byg. 76, 792 94, Mora.

Dala Hushållsservice AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1998-01-01.

I Dala Hushållsservice AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Larsson, Lars Cristian som är född 1984 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utföra service på hushållsutrustning, ventilations- anläggningar, tvättstugeutrustning, kyl- och frysanläggningar, bygg och markanläggningsarbeten samt därmed förenlig verksamhet.