Ess Moracargo AB

Dalarnas län

Information

Ess Moracargo AB är ett av många verksamheter som finns i Mora. Det är nämligen den kommunen som Ess Moracargo AB finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Ess Moracargo AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1996-01-01.

Ess Moracargo AB som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 1995-07-13. Men sedan 1996-01-01 så har Ess Moracargo AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Örjasv. 4, 792 36, Mora. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ess Moracargo AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0250-15862.

Mora arbetar för att verksamheter som Ess Moracargo AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ess Moracargo AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Dalarnas län.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ess Moracargo AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Frost, Lars-Johan Oskar.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ess Moracargo AB och det är följande personer, Frost, Lars-Johan Oskar som är född 1952 och har titeln VD, Frost, Lars-Johan Oskar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Thim, Lars Olov som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Nils Torbjörn som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundström, Lars Mikael som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Frost, Daniel Johan Olov som är född 1975 och har titeln Suppleant.Ek, Nils Karl Staffan som är född 1949 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ess Moracargo AB är 556519-2837.