Siljan Reklam Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Siljan Reklam Aktiebolag hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Mora som är den kommunen där Siljan Reklam Aktiebolag finns. I Mora så finns det många olika Aktiebolag och i Dalarnas län så finns det ännu fler Aktiebolag. Siljan Reklam Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Siljan Reklam Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Siljan Reklam Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Mora arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Siljan Reklam Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Siljan Reklam Aktiebolag har idag 556499-9323 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Siljan Reklam Aktiebolag

Bolaget skall bedriva reklamverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

I Siljan Reklam Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hammarlund, Bengt Carl Ove som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Hammarlund, Karin Margareta som är född 1942 och har titeln Suppleant, Kindlund, Carl-Henric Magnus som är född 1956 och har titeln Revisor, Israelsson, Karin Marie som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, Mora Orsa Ekonomikonsult & Revision AB som är född och har titeln Revisor.