Johnny Bysell Eltjänst Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Johnny Bysell Eltjänst Aktiebolag är ett av många företag som finns i Mora. Det är nämligen den kommunen som Johnny Bysell Eltjänst Aktiebolag finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Johnny Bysell Eltjänst Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1995-01-01.

Johnny Bysell Eltjänst Aktiebolag som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 1994-10-28. Men sedan 1995-01-01 så har Johnny Bysell Eltjänst Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Hedv. 6, 792 33, Mora. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Johnny Bysell Eltjänst Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0250-14001.

Mora arbetar för att företag som Johnny Bysell Eltjänst Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Johnny Bysell Eltjänst Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Dalarnas län.

Bolaget skall utföra elinstallationer samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Johnny Bysell Eltjänst Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Johnny Bysell Eltjänst Aktiebolag och det är följande personer, Bysell, Bo Johnny som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Gilljam, Jan Patrik som är född 1970 och har titeln Revisor, Berglund, Erik Arne Henry som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Mora Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Johnny Bysell Eltjänst Aktiebolag är 556496-2800.