Kjells Flisåkeri Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Kjells Flisåkeri Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Mora. Det är nämligen den kommunen som Kjells Flisåkeri Aktiebolag finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kjells Flisåkeri Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1995-01-01.

Kjells Flisåkeri Aktiebolag som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 1994-09-28. Men sedan 1994-01-01 så har Kjells Flisåkeri Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Vika 3052, 792 91, Mora. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kjells Flisåkeri Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0250-20448.

Mora arbetar för att bolag som Kjells Flisåkeri Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kjells Flisåkeri Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Dalarnas län.

Bolaget skall idka åkeriverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kjells Flisåkeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kjells Flisåkeri Aktiebolag och det är följande personer, Lindqvist, Kjell Sven Erik som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindqvist, Barbro Märta Lisa som är född 1928 och har titeln Suppleant, Holback, Bengt Michael som är född 1963 och har titeln Revisor, Israelsson, Karin Marie som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Mora Orsa Ekonomikonsult & Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Kjells Flisåkeri Aktiebolag är 556494-0251.