Johns Sport Försäljnings Aktiebolag

Dalarnas län

Information

I Dalarnas län så finns Johns Sport Försäljnings Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Mora här finns det många olika Aktiebolag. Johns Sport Försäljnings Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Dalarnas län. Mora jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Dalarnas län gör att bolag trivs där.

Johns Sport Försäljnings Aktiebolag är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556493-9972.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0250-593939 alternativt besöka eller skicka post till Johns Sport Försäljnings Aktiebolag på följande adress Kyrkog. 7, 792 30, Mora.

Johns Sport Försäljnings Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I Johns Sport Försäljnings Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Gustafsson, Bengt Åke som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning av sportartiklar och kläder ävensom idka därmed förenlig verksamhet.