Mora Medicin och Sport Konsult Aktiebolag

Dalarnas län

Information

I Mora finns det ett Aktiebolag som heter Mora Medicin och Sport Konsult Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Mora Medicin och Sport Konsult Aktiebolag i Dalarnas län. Mora är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Mora Medicin och Sport Konsult Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Dalarnas län.

Sedan 1994-05-27 så har Mora Medicin och Sport Konsult Aktiebolag varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Mora Medicin och Sport Konsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Mora.

Vill man komma i kontakt med Mora Medicin och Sport Konsult Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Morag. 28, 792 30, Mora. Vi ni istället prata med Mora Medicin och Sport Konsult Aktiebolag så kan ni göra det på 0250-16190.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom företagsledning, adminstration, marknadsföring, försäljning samt projekt- och arbetsledning. Vidare skall bolaget bedriva fastighetsförvaltning, uthyrning och skötsel av fastigheter. Handels- och utbildningsverksamhet inom sport- och fritidssektorn. Naprapati, manuell medicin, rehabilitering, akupunktur samt friskvård. Utbildning inom medicin, fysiologi, manuell medicin, ergonomi, styrketräning, självförsvar samt självskydd. Dessa verksamheter samt därmed förenliga verksamheter ingår.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Olmats, Ulf Gunnar Lage som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Olmats, Hanna Maria som är född 1976 och har titeln Suppleant, Boggby, Kjell Åke som är född 1949 och har titeln Revisor, LR Redovisning Revision Mora AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Mora Medicin och Sport Konsult Aktiebolag har 556487-8790 som sitt organisationsnummer.