PEO Jansson Fastighets AB

Dalarnas län

Information

PEO Jansson Fastighets AB är ett av många företag som finns i Mora. Det är nämligen den kommunen som PEO Jansson Fastighets AB finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

PEO Jansson Fastighets AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

PEO Jansson Fastighets AB som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 1994-04-25. Men sedan 1995-01-01 så har PEO Jansson Fastighets AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Hovv. 8, 792 37, Mora. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på PEO Jansson Fastighets AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0250-38814.

Mora arbetar för att företag som PEO Jansson Fastighets AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för PEO Jansson Fastighets AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Dalarnas län.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, byggnadsverksamhet och missbruksvård samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för PEO Jansson Fastighets AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till PEO Jansson Fastighets AB och det är följande personer, Jansson, Knif Per-Olof Gunnar som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jansson, Eva som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Eva Madelene som är född 1983 och har titeln Suppleant, Jansson, Knif Anna Caroline som är född 1985 och har titeln Suppleant, Hardinger, Johann som är född 1959 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för PEO Jansson Fastighets AB är 556486-2489.