UBJ Förvaltnings Aktiebolag

Dalarnas län

Information

556454-5779 är organisationsnummer för verksamheten UBJ Förvaltnings Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som UBJ Förvaltnings Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Mora som är den kommunen som UBJ Förvaltnings Aktiebolag finns i.

UBJ Förvaltnings Aktiebolag har varit registrerat sedan 1992-10-06 och det finns flera verksamheter i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för UBJ Förvaltnings Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

UBJ Förvaltnings Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Mora som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för UBJ Förvaltnings Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Svensson Nygård, Sven Björn -Svensson, Sten Roland

Vill ni komma i kontakt med UBJ Förvaltnings Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0250-15070 eller genom brev på följande adress:
Fridhemsg. 15, 792 30, Mora

Bolaget skall bedriva förvaltning av fastigheter och värdepapper och idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med UBJ Förvaltnings Aktiebolag och det är Svensson, Sten Roland som är född 1942 och har titeln VD, Svensson, Sten Roland som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson Nygård, Sven Björn som är född 1974 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Holback, Bengt Michael som är född 1963 och har titeln Huvudansvarigrevisor,