Börje Liljedals Åkeri Aktiebolag

Dalarnas län

Information

556366-2088 är organisationsnummer för bolaget Börje Liljedals Åkeri Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Börje Liljedals Åkeri Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Mora som är den kommunen som Börje Liljedals Åkeri Aktiebolag finns i.

Börje Liljedals Åkeri Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-07-12 och det finns flera bolag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Börje Liljedals Åkeri Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Börje Liljedals Åkeri Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Mora som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Börje Liljedals Åkeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Liljedal, Erik Börje Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Börje Liljedals Åkeri Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0250-14950 eller genom brev på följande adress:
Örjasv. 22, 792 36, Mora

Bolaget skall bedriva lastbilsåkeri ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Börje Liljedals Åkeri Aktiebolag och det är Liljedal, Erik Börje som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Liljedal, Anders Börje som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Liljedal, Barbro Elisabet som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Liljedal, Erik Gunnar som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Liljedal, Mait Elisabet som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Lind, Lars Thomas som är född 1958 och har titeln RevisorLarsson, Liss Lars Åke som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,