Noréus International AB

Dalarnas län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Mora och Noréus International AB är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Noréus International AB är ett av dem. Statusen för Noréus International AB är att Bolaget är aktivt.

Noréus International AB är ett Aktiebolag och skapades 1989-03-07. Det finns flera olika verksamheter i Dalarnas län som är ett stort län. Mora där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Noréus International AB ska trivas.

Noréus International AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-20. I Mora så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva juridisk konsultverksamhet, handel med konst, äga och förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Noréus International AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Noréus International AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Mora.

Vill man komma i kontakt med Noréus International AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0250-20327.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Noréus International AB är Noréus, Olof Staffan som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Helsingen, Lena Karin som är född 1956 och har titeln Suppleant, Nordström, Hans Göran som är född 1945 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Noréus International AB har 556353-6548 som sitt organisationsnummer.