Mora Taxi Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Mora Taxi Aktiebolag är ett av många företag som finns i Mora. Det är nämligen den kommunen som Mora Taxi Aktiebolag finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Mora Taxi Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Mora Taxi Aktiebolag som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 1988-03-03. Men sedan 1990-01-01 så har Mora Taxi Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Strandg., 792 30, Mora. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mora Taxi Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0250-15000.

Mora arbetar för att företag som Mora Taxi Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Mora Taxi Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Dalarnas län.

Bolaget skall bedriva taxirörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Mora Taxi Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mora Taxi Aktiebolag och det är följande personer, Eriksson, Krystyna som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Krång Lars Erik som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjellsson, Bo Anders Evert som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Tomth, Bo Eivin som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Holback, Bengt Michael som är född 1963 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Mora Taxi Aktiebolag är 556320-3024.