Vasaloppets Marknads Aktiebolag

Dalarnas län

Information

556299-8392 är organisationsnummer för företaget Vasaloppets Marknads Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vasaloppets Marknads Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Mora som är den kommunen som Vasaloppets Marknads Aktiebolag finns i.

Vasaloppets Marknads Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-06-09 och det finns flera företag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Vasaloppets Marknads Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Vasaloppets Marknads Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Mora som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Vasaloppets Marknads Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas av en av -Nises, Karin Anita -Simonsson, Bengt Gerhard Ingemar -von Holst, Sven i förening med en av -Bauer, Jonas Anders -Eriksson, Sonja Monica -Hanspers, Anna Ingegerd -Rylander, Mats Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Vasaloppets Marknads Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0250-39200 eller genom brev på följande adress:
Vasaloppets Hus, 792 32, Mora

Bolaget skall bedriva sales promotionverksamhet för Vasaloppet inklusive tidningsutgivning, utställning och souvenirförsäljning i anslutning härtill ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Vasaloppets Marknads Aktiebolag och det är Eriksson, Sonja Monica som är född 1954 och har titeln Extern firmatecknare, Hanspers, Anna Ingegerd som är född 1969 och har titeln Extern firmatecknare, Rylander, Mats som är född 1962 och har titeln Extern firmatecknare, Bauer, Jonas Anders som är född 1964 och har titeln Extern VD, von Holst, Sven som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nises, Karin Anita som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamotSimonsson, Bengt Gerhard Ingemar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Bo Ture som är född 1958 och har titeln Suppleant, Hermansson, Hansjons Mats-Olof som är född 1940 och har titeln SuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorHvittfeldt, Per Anders som är född 1971 och har titeln HuvudansvarigrevisorJohansson, Olov Roland som är född 1954 och har titeln LekmannarevisorSares, Göran som är född 1937 och har titeln Lekmannarevisor