Nils K. Munter Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter och värdehandlingar och utföra juridiska uppdrag åt klienter samt utföra ekonomisk redovisning åt klienter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nils K. Munter Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Mora så är Nils K. Munter Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Dalarnas län så finns det ännu fler.

Mora arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Mora och i Dalarnas län. Redan 1986-04-16 så skapades Nils K. Munter Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Nils K. Munter Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Nils K. Munter Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556276-0115 är organisationsnummret för företaget som finns i Mora.

Just nu är Nils K. Munter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Dalarnas län

Vill ni komma i kontakt med Nils K. Munter Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0250-13877 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Munter, Berta -Munter, Nils Klas -Nordström Munter, Inger Margareta

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nils K. Munter Aktiebolag är Munter, Nils Klas som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Munter, Berta som är född 1930 och har titeln Suppleant, Nordström Munter, Inger Margareta som är född 1942 och har titeln Suppleant, Johansson, Bror Erik Rune som är född 1947 och har titeln Revisor, Rune Johansson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .