Fasader Å Sån't i Mora Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Fasader Å Sån't i Mora Aktiebolag är en verksamhet som finns i Mora. I Fasader Å Sån't i Mora Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Per-Olof som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Morén, Joel Håkan som är född 1956 och har titeln Suppleant, Boggby, Kjell Åke som är född 1949 och har titeln Revisor, LR Redovisning Revision Mora AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Fasader Å Sån't i Mora Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Fasader Å Sån't i Mora Aktiebolag på telefon 0251-50155.

Föremålet för bolagets verksamhet är byggnadsentreprenader, handel med hemelektronik och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Fasader Å Sån't i Mora Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Fasader Å Sån't i Mora Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Dalarnas län och Mora arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Fasader Å Sån't i Mora Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Fasader Å Sån't i Mora Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Fasader Å Sån't i Mora Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Fasader Å Sån't i Mora Aktiebolag har 556209-3418 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Dalarnas län.