John:s Sport John Gustafsson Aktiebolag (Intersport)

Dalarnas län

Information

John:s Sport John Gustafsson Aktiebolag (Intersport) är en verksamhet som finns i Mora. I John:s Sport John Gustafsson Aktiebolag (Intersport) finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gustafsson, Bengt Åke som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gustafsson, John Gunnar som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Lars Birger som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Holback, Bengt Michael som är född 1963 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med John:s Sport John Gustafsson Aktiebolag (Intersport) så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå John:s Sport John Gustafsson Aktiebolag (Intersport) på telefon 0250-593939.

Bolaget skall bedriva försäljning av sportartiklar och kläder ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är John:s Sport John Gustafsson Aktiebolag (Intersport) av bolagstypen Aktiebolag.

John:s Sport John Gustafsson Aktiebolag (Intersport) är ett av många verksamheter som finns i Dalarnas län och Mora arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

John:s Sport John Gustafsson Aktiebolag (Intersport) innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och John:s Sport John Gustafsson Aktiebolag (Intersport) är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1973-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för John:s Sport John Gustafsson Aktiebolag (Intersport) så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Gustafsson, Bengt Åke -Gustafsson, John Gunnar -Gustafsson, Lars Birger

John:s Sport John Gustafsson Aktiebolag (Intersport) har 556178-7770 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Dalarnas län.