Bonäs Cementgjuteri Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av betongprodukter och idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bonäs Cementgjuteri Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Mora så är Bonäs Cementgjuteri Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Dalarnas län så finns det ännu fler.

Mora arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Mora och i Dalarnas län. Redan 1970-12-28 så skapades Bonäs Cementgjuteri Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Bonäs Cementgjuteri Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Bonäs Cementgjuteri Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1971-01-01

556143-0579 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Mora.

Just nu är Bonäs Cementgjuteri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Dalarnas län

Vill ni komma i kontakt med Bonäs Cementgjuteri Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0250-34073 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bonäs Cementgjuteri Aktiebolag är Jugås, Alf Kenneth som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Jugås, Inger Elisabeth som är född 1954 och har titeln Suppleant, Johansson, Bror Erik Rune som är född 1947 och har titeln Revisor, Rune Johansson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .