Mora China House Import & Export Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Mora China House Import & Export Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Mora. Det är nämligen den kommunen som Mora China House Import & Export Aktiebolag finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Mora China House Import & Export Aktiebolag som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 1964-10-02. Men sedan 1998-01-01 så har Mora China House Import & Export Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Morag. 1, 792 30, Mora. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mora China House Import & Export Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0250-38290.

Mora arbetar för att bolag som Mora China House Import & Export Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Mora China House Import & Export Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Dalarnas län.

Bolaget skall äga och förvalta aktier och andra kapitaltillgångar samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget får även äga och hyra ut restauranginventarier samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Mora China House Import & Export Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mora China House Import & Export Aktiebolag och det är följande personer, Tsung, Eva Katarina som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Ellström, Evelin Salama som är född 1985 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Hvittfeldt, Per Anders som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Mora China House Import & Export Aktiebolag är 556094-3291.