Mora Bil & Traktor Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Mora Bil & Traktor Aktiebolag hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Mora som är den kommunen där Mora Bil & Traktor Aktiebolag finns. I Mora så finns det många olika Aktiebolag och i Dalarnas län så finns det ännu fler Aktiebolag. Mora Bil & Traktor Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Mora Bil & Traktor Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Mora Bil & Traktor Aktiebolag har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Mora Bil & Traktor Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Tallv. 3, 792 52, Mora men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0250-13020.

Mora arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler företag.

Idag är Mora Bil & Traktor Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Mora Bil & Traktor Aktiebolag har idag 556067-6750 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Karlsson, Håll Lars Tommy -Karlsson, Håll Per Krister är den som för stunden ansvarar för Mora Bil & Traktor Aktiebolag

Bolaget skall idka handelsrörelse inom bilbranschen samt driva verkstadsrörelse och därmed förenlig verksamhet.

I Mora Bil & Traktor Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Håll Per Krister som är född 1962 och har titeln VD, Karlsson, Håll Per Krister som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Norén, Bror Anders som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Håll Lars Tommy som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Håll Lars Hugo som är född 1926 och har titeln Suppleant, Blumenberg, Leif Olov som är född 1950 och har titeln RevisorHolback, Bengt Michael som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .