Byskollärarn

Dalarnas län

Information

530528-XXXX är organisationsnummer för företaget Byskollärarn. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Byskollärarn är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Mora som är den kommunen som Byskollärarn finns i.

Byskollärarn har varit registrerat sedan 1991-02-20 och det finns flera företag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Byskollärarn så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Byskollärarn är och det finns flera bolag i Mora som också är .

Firmatecknare för Byskollärarn är följande:

Vill ni komma i kontakt med Byskollärarn så kan ni göra det på telefon genom 073-9829167 eller genom brev på följande adress:

Utbildning, föredrag, fotografering samt försäljning av vykort och pappersvaror.

Det finns olika personer som har en koppling med Byskollärarn och det är Aronsson, Folke Billy som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,