Solmån - psykoterapi

Dalarnas län

Information

510501-XXXX är organisationsnummer för företaget Solmån - psykoterapi. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Solmån - psykoterapi är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Mora som är den kommunen som Solmån - psykoterapi finns i.

Solmån - psykoterapi har varit registrerat sedan 1998-11-18 och det finns flera företag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Solmån - psykoterapi så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Solmån - psykoterapi är och det finns flera bolag i Mora som också är .

Firmatecknare för Solmån - psykoterapi är följande:

Vill ni komma i kontakt med Solmån - psykoterapi så kan ni göra det på telefon genom 08-6044277 eller genom brev på följande adress:

Mottagning i psykoterapi.

Det finns olika personer som har en koppling med Solmån - psykoterapi och det är Larsen, Berit Synnöve som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,