Kristina Boberg Psykoterapi och Konsultationsbyrå

Dalarnas län

Information

I Mora finns det ett Enskild firma som heter Kristina Boberg Psykoterapi och Konsultationsbyrå. Det finns flera företag som liknar Kristina Boberg Psykoterapi och Konsultationsbyrå i Dalarnas län. Mora är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Kristina Boberg Psykoterapi och Konsultationsbyrå är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-12-24 och det finns flera bolag som är det i Dalarnas län.

Sedan 2000-06-19 så har Kristina Boberg Psykoterapi och Konsultationsbyrå varit registrerat och sedan 2005-06-16 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Kristina Boberg Psykoterapi och Konsultationsbyrå och det finns fler företag som är det i Mora.

Vill man komma i kontakt med Kristina Boberg Psykoterapi och Konsultationsbyrå så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Kristina Boberg Psykoterapi och Konsultationsbyrå så kan ni göra det på 070-6180107.

Öppenvårdsmottagning för psykoterapi, handledning och konsultation.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Boberg, Ingrid Kristina som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Kristina Boberg Psykoterapi och Konsultationsbyrå har 500107-XXXX som sitt organisationsnummer.