Skaparverkstan förlag Höjen Våmhus

Dalarnas län

Information

480413-XXXX är organisationsnummer för företaget Skaparverkstan förlag Höjen Våmhus. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skaparverkstan förlag Höjen Våmhus är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Mora som är den kommunen som Skaparverkstan förlag Höjen Våmhus finns i.

Skaparverkstan förlag Höjen Våmhus har varit registrerat sedan 1991-01-02 och det finns flera företag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Skaparverkstan förlag Höjen Våmhus så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Skaparverkstan förlag Höjen Våmhus är och det finns flera bolag i Mora som också är .

Firmatecknare för Skaparverkstan förlag Höjen Våmhus är följande:

Vill ni komma i kontakt med Skaparverkstan förlag Höjen Våmhus så kan ni göra det på telefon genom 0250-45641 eller genom brev på följande adress:

Utgivning av böcker, musik, utbildning, kursverksamhet samt möbeldesign.

Det finns olika personer som har en koppling med Skaparverkstan förlag Höjen Våmhus och det är Persson, Knut Göran som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,