Firma Per Åke Johansson Transport & Maskin- försäljning

Dalarnas län

Information

Enskild firma finns det flera av i Mora och Firma Per Åke Johansson Transport & Maskin- försäljning är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många företag där och Firma Per Åke Johansson Transport & Maskin- försäljning är ett av dem. Statusen för Firma Per Åke Johansson Transport & Maskin- försäljning är att Bolaget är aktivt.

Firma Per Åke Johansson Transport & Maskin- försäljning är ett Enskild firma och skapades 1980-07-10. Det finns flera olika företag i Dalarnas län som är ett stort län. Mora där företaget finns i jobbar för att företag som Firma Per Åke Johansson Transport & Maskin- försäljning ska trivas.

Firma Per Åke Johansson Transport & Maskin- försäljning är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Mora så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Försäljning och reparationer av maskiner, åkeri och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Firma Per Åke Johansson Transport & Maskin- försäljning är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Firma Per Åke Johansson Transport & Maskin- försäljning och det finns flera företag som är det idag i Mora.

Vill man komma i kontakt med Firma Per Åke Johansson Transport & Maskin- försäljning så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0250-62120.

.

De som är på något sätt har med Firma Per Åke Johansson Transport & Maskin- försäljning är Johansson, Per Åke Gustav som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Firma Per Åke Johansson Transport & Maskin- försäljning har 470808-XXXX som sitt organisationsnummer.