Logopedkonsult Kerstin Lörström

Dalarnas län

Information

Enskild firma finns det flera av i Mora och Logopedkonsult Kerstin Lörström är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många bolag där och Logopedkonsult Kerstin Lörström är ett av dem. Statusen för Logopedkonsult Kerstin Lörström är att Bolaget är aktivt.

Logopedkonsult Kerstin Lörström är ett Enskild firma och skapades 1992-11-25. Det finns flera olika bolag i Dalarnas län som är ett stort län. Mora där bolaget finns i jobbar för att bolag som Logopedkonsult Kerstin Lörström ska trivas.

Logopedkonsult Kerstin Lörström är F-skattregistrerat och det har de varit sedan -0001-11-30. I Mora så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom områdena språk, röst, tal och kommunikation.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Logopedkonsult Kerstin Lörström är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-01-29.

Idag är Logopedkonsult Kerstin Lörström och det finns flera bolag som är det idag i Mora.

Vill man komma i kontakt med Logopedkonsult Kerstin Lörström så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0250-26350.

.

De som är på något sätt har med Logopedkonsult Kerstin Lörström är Lörström, Örns Kerstin Linnea Maria som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Logopedkonsult Kerstin Lörström har 470530-XXXX som sitt organisationsnummer.