Carina o Joel Steen Handelsbolag

Dalarnas län

Information

Carina o Joel Steen Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Mora. Det är nämligen den kommunen som Carina o Joel Steen Handelsbolag finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Carina o Joel Steen Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1998-01-01.

Carina o Joel Steen Handelsbolag som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 1997-12-03. Men sedan 1998-01-01 så har Carina o Joel Steen Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Kyrkog. 23, 792 30, Mora. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Carina o Joel Steen Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0250-10474.

Mora arbetar för att verksamheter som Carina o Joel Steen Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Carina o Joel Steen Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Dalarnas län.

Butiksförsäljning av kläder, skor och accessoarer.

Firmatecknare för Carina o Joel Steen Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Carina o Joel Steen Handelsbolag och det är följande personer, Steen, Joel Sampath som är född 1984 och har titeln Bolagsman, Steen, Karina Elisabeth som är född 1956 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Carina o Joel Steen Handelsbolag är 969645-6152.