Sollerö Vikingamuseum ekonomisk förening

Dalarnas län

Information

Föreningen har till ändamål att främja sina medlemmars ekonomiska intressen genom ekonomisk verksamhet i vilken medlemmarna deltar genom att begagna föreningens tjänster. Föreningen skall äga och förvalta fastigheter samt utarrendera lokalerna i byggnaderna eller på andra sätt organisera verksamheten i Vikingamuseet med tillhörande butik, turistinformation och café & restaurang.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sollerö Vikingamuseum ekonomisk förening vars bolagstyp är Ekonomisk förening.

I Mora så är Sollerö Vikingamuseum ekonomisk förening ett av många bolag vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Dalarnas län så finns det ännu fler.

Mora arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Mora och i Dalarnas län. Redan 2004-05-25 så skapades Sollerö Vikingamuseum ekonomisk förening och bolaget är har ej F-skattsedel.

769610-9441 är organisationsnummret för bolaget som finns i Mora.

Just nu är Sollerö Vikingamuseum ekonomisk förening och det finns många bolag som är i Dalarnas län

Vill ni komma i kontakt med Sollerö Vikingamuseum ekonomisk förening så går det att nå dem via telefon på 0250-22500 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Johan Boström eller Håkan Grudd, var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sollerö Vikingamuseum ekonomisk förening är Bond, Lars Staffan som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Boström, Johan som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Grudd, Mats Håkan som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlin, Anna Sigrun som är född 1965 och har titeln Suppleant, .