Gesunda Lanthandel Ekonomisk förening

Dalarnas län

Information

Ekonomisk förening finns det flera av i Mora och Gesunda Lanthandel Ekonomisk förening är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många bolag där och Gesunda Lanthandel Ekonomisk förening är ett av dem. Statusen för Gesunda Lanthandel Ekonomisk förening är att Bolaget är aktivt.

Gesunda Lanthandel Ekonomisk förening är ett Ekonomisk förening och skapades 1998-09-24. Det finns flera olika bolag i Dalarnas län som är ett stort län. Mora där bolaget finns i jobbar för att bolag som Gesunda Lanthandel Ekonomisk förening ska trivas.

I Mora så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom ekonomisk verksamhet i vilken medlemmarna deltar som konsumenter. Föreningen ska äga och förvalta fastigheter, samt mot kontant betalning tillhandahålla livsmedel och andra för en lanthandel förenliga varor genom egen rörelse eller genom arrendator från egen fastighet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Gesunda Lanthandel Ekonomisk förening är momsregistrerat och det har de varit sedan 2009-05-28.

Idag är Gesunda Lanthandel Ekonomisk förening och det finns flera bolag som är det idag i Mora.

Vill man komma i kontakt med Gesunda Lanthandel Ekonomisk förening så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0250-21571.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Gesunda Lanthandel Ekonomisk förening är Eriksen, Frits som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Mårtensson, Lillot Ingegärd som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Hans Åke som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Trapp, Rune Birger som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot, Viklund, Ann-Sofi som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Gesunda Lanthandel Ekonomisk förening har 769603-4151 som sitt organisationsnummer.